Ainutlaatuinen uutuus naisille: AirSense 10 AutoSet for Her

AirSense 10 AutoSet for Her -laite on ensimmäinen erityisesti naisille suunniteltu uniapnean hoitolaite. Laite suunniteltiin, koska tutkimuksissa on havaittu naisten obstruktiivisen uniapnean olevan selvästi erilainen kuin miesten: naisten nukahtaminen kestää yleensä miehiä kauemmin, heillä on enemmän ilmavirtauksen rajoittumista ja he heräilevät useammin*.

Ainutlaatuinen APAP-hoitolaite

AirSense 10 AutoSet for Her -laite on itsesäätyvä APAP-laite. Se vastaa herkemmin rajoittuneeseen hengitysilmavirtaukseen ja mahdollistaa hoitopaineen hienovaraisemmat muutokset unen häiriötekijöiden minimoimiseksi.

AirSense 10 AutoSet for Her -laitteen ominaisuuksia:

Laite hoitaa herkemmin naisten uniapnealle tyypillistä ilmavirtauksen rajoittumista.

Laitteen antama hoito on aiempaa mukavampaa pehmeämmän ja pienemmän paineen nousun ja laskun ansiosta. Laite myös auttaa estämään tulevia hengitystapahtumia pienimmällä mahdollisella hoitopaineella, huomioiden apneoiden toistumistiheyden.

AutoRamp™-toiminta käynnistää hoidon pienellä paineella, kun vielä olet hereillä. Sitten laite tunnistaa nukahtamisen ja lisää painetta määritetylle tasolle asti.

Sisäänrakennettu ympäristövaloanturi säätää näytön kirkkautta huoneen valaistustason mukaan, joten näytön taustavalo ei häiritse vieressä nukkuvaa.

Easy-Breathe™-moottori on kuiskauksenhiljainen, mikä takaa sinulle ja vieressäsi nukkuvalle rauhallisemmat yöunet.

Sisäänrakennettu HumidAir™-kostutin kostuttaa tasaisesti koko yön. Kostutus auttaa sinua sopeutumaan hoitoon ja käyttämään hoitoa pidempään.

Pakkaukseen sisältyy: AirSense 10 AutoSet for Her -laite, HumidAir-lämminvesikostuttaja, ClimateLine™Air-lämpöletku, suodatin sekä kuljetuslaukku.

Täydellinen hoitokokonaisuus

AirSense 10 AutoSet for Her -laite sopii yhteen AirFit™ for Her -maskisarjan kanssa.

Katso ResMed AirSense 10 AutoSet for Her -esittelyvideo täältä.

 

*Valipour A, et al. Gender-related differences in symptoms of patients with suspected breathing disorders in sleep: a clinical population study using the sleep disorders questionnaire. Sleep 2007; 30(3):312–9.

Facebooktwittergoogle_plusmail

Sandman – 30.04.2015