Uutuus: ResMed AirSense 10 AutoSet -hoitolaite

AirSense 10 AutoSet on uusi uniapneahoitolaite, jossa on sisäänrakennettu lämminvesikostuttaja sekä useita käyttöä helpottavia ja mukavuutta lisääviä ominaisuuksia.

Selkeä ja helppokäyttöinen

AirSense 10 AutoSetin käytettävyys on tehty niin helpoksi kuin mahdollista. Intuitiivisen käyttöliittymän, yhden säätimen ja selkeän värinäytön ansiosta uutuuslaitteen käyttöönotto ja käyttö sujuvat vaivattomasti. Ympäristön valoanturi säätää näytön kirkkautta huoneen valaistustason mukaan, joten taustavalo ei häiritse sen enempää käyttäjää kuin vieressä nukkuvaakaan.

AutoRamp™-Viive

Uneen pääsemisen helpottamiseksi AirSense 10 AutoSet on varustettu nukahtamisen tunnistustoiminnolla. Laite käynnistyy pienellä paineella ja lisää sitä nukahtamisen tapahduttua tasaisesti määritetylle tasolle asti. Videon AutoRamp-toiminnosta voi katsoa täältä.

Easy-Breathe™

AirSense 10 AutoSet on uuden Easy-Breathe-moottorin ansiosta kuiskauksenhiljainen, mikä merkitsee rauhallisempia yöunia sen läheisyydessä nukkuville. Huippumoderni moottori reagoi tarkasti ja pehmeästi EPR-hoitopaineen kevennystoimintoon, joka ylläpitää optimaalista hoitopainetta sisäänhengityksen ajan ja pienentää painetta uloshengityksen ajaksi.

HumidAir™

Hoitolaitteeseen integroitu lämminvesikostuttaja takaa sisäänhengitysilman tasaisen ja miellyttävän lämmön ja kosteuden. Kostutin auttaa laitteen käyttäjää sopeutumaan hoitoon ja sitoutumaan siihen vahvemmin. Videon kostutuksesta voi katsoa täältä.

Täydellinen paketti

Myyntipakkaukseen sisältyy AirSense 10 AutoSet -hoitolaite ja sisäänrakennettu HumidAir-lämminvesikostuttaja sekä SlimLine-letku, suodatin ja kuljetuslaukku. Lisävarusteena voi hankkia yhteensopivan ClimateLineAir-lämpöletkun, joka löytyy täältä.


Verkkokauppaamme pääset tästä.

Facebooktwittergoogle_plusmail

Sandman – 01.12.2014